Wednesday, September 5, 2007

The 7 words you can't say on TV

Shit, Piss, Fuck, Cunt, Cocksucker, Motherfucker, & Tits.
Dette gjelder da amerikansk TV. Men amerikanerene har jo den største makten her på jorden, så. Ja.

Vel, "shit," også kjent som "number 1," bruker vi hver dag, egentligt. "Shit, vi har lekser," "Shit, we forgot X" for eksempel. Vi reagerer jo ikke en gang om noen sier "shit" Jeg mener også at jeg har sett filmer der de sier "shit"
Det har blitt for lengs en del av dagligspråket vårt.

"Number 2," også kjent som "fuck" blir jo også en del brukt, men ikke i Norge. Kanskje fjortisser som sier "fåkk" -.- Fuck dem! Eller i sangen Fuck Deg av Sichelle.. (har noe i mot den sangen, av en eller annen grunn) Det er de landene som snakker engelsk som bruker det.
Se på History of the word Fuck, som er ganske morsom. "Fuck the fucking fuckers!"
Uansett, det ordet har blitt en del av den engelske dagligspråket. Hvorfor ikke si det på TV, istedenfor en irriterende PIP ?

Cunt, Cocksucker og Motherfucker gidder jeg ikke å si noe om, fordi det er ikke noe å si om dem xD Kjedelige ord. Ingenting morsomt med dem. La de ha den irriterende PIPen over de ordene :P Ferdig med det.

Tits doesn't even belong on the list, you know. It's such a friendly sounding word. It sounds like a nickname. 'Hey, Tits, come here. Tits, meet Toots, Toots, Tits, Tits, Toots.' It sounds like a snack doesn't it? Yes, I know, it is, right. But I don't mean the sexist snack, I mean, New Nabisco Tits. The new Cheese Tits, and Corn Tits and Pizza Tits, Sesame Tits Onion Tits, Tater Tits, Yeah. Betcha can't eat just one. That's true I usually switch off . But I mean that word does not belong on the list.
Sant nok xD Ordet burde forandrest til noe annet :P

Jaja. En kan heller ikke si "I want to kill the president of United States" på TVn heller :/ De som ønsker å drepe presidenten, får bare lyve om det, hvis det trengs en gang.

Cunt, Cocksucker og Motherfucker står som de er. Tits burde forandres til et annet ord, noe som er litt vanskeligt å gjøre :P Shit og Fuck er så normalt i verden i dag, at det ikke gjør noe om de blir sagt på TV.
(En gang var "Fy Søren" ett stygt uttrykk.. Og "Svarte" "Steikje" og sikkert "Pokker" også..)

NÅ VET VI DET.

No comments: